what ever we do,just update to blog ok

maybe we can share about:-
1.Food
2.music
3.feeling in love
4.how to cook
5.whats menu today
6.how to make someone happy with us
7.Or anything else

Thursday, 1 December 2011

Laksa Sarawak

tau x ari ni,wat pertama kali nya aku masak lksa srawak,yg ajar pun ckgu aku yg mmang pakar dlm mmasak..biarpun bau laksa tu mcm jamu,tp rase ttap sedaop....
anyway thanks sngat2 kat ckgu peggy coz maybe tnpa dia n kwan2 aku x kan mrasa pun ape tu yg dpnggil LAKSA SARAWAK..huhuhu
nk tngok pic laksa tu x?????jap ehh







Friday, 28 October 2011

Jom Makan

Ayam masak kicap
Kek Coklat
Nasi Goreng Udang Geragau
Ikan masak asam kunyit dan sambal belacan

YUMMMMMYYYYY.....
SEMUA MAKANAN NI DISEDIAKAN OLEH SAYA LAAA...HEHEH
AJARAN DARI MAMA SAYA TAK LUPA JUGA YOUTUBE AND TERMASUK LAA ORG DPERSEKITARAN SAYA...HEEHEH

hepy go lucky




greenade

video

MARRY YOU

video
marry you by me.....

Thursday, 20 October 2011

kisah hati

lagu ni dinyanyikan oleh alyah dalam versi balada..
tapi dinyanyikan oleh aku dalam versi akustik
so enjoy ho:)
video
Lagu ni amat memberikan satu maksud yg mngkin dpat dfhami oleh org seperti aku..
but the way tidak smestinya cinta itu kekal untuk selamanya kan!!!!!

Friday, 14 October 2011

HARI GRADUASI KAMI 2011

HARI GRADUASI KAMI
bagi aku satu hari aku rasa hepy sngat2 yg x terhngga...
and this year adlah thun last aku dan ari ni jgak aku brasa amat sedih bile mrasakan kesedihan gru kelas aku ktika aku mmbrikannya sjambak bunga dan cermin...aku hra
p ckgu dpat trima dngan ikhlas...Semsa kteorg trima anugerah,aku rasakn satu prasaan yg gugup tp akhirnya bile dh ky atas pentas,tak laaa gugup sngat,ok je..hahaaha
anyway graduasi ini mmbuat kami lbih brsmngat untuk SpM...Graduasi thun ni mcm mewah ckit coz kte org wat kt HOTEL PREMIER..BEST SNGAT2...AND AKU TERLALU HEPY N HEPY N HEPY  THIS YEAR:)