what ever we do,just update to blog ok

maybe we can share about:-
1.Food
2.music
3.feeling in love
4.how to cook
5.whats menu today
6.how to make someone happy with us
7.Or anything else

Friday, 11 May 2012

spa q meera...

10 _3_2012

First day aku keje kat situ...

Alhamdulillah boss aku iaitu kak jie mmang baik n dapt laa betolak ansur...bgitu jgak ngan anak2 nye...miza,meera,q n niyaz...biarpun dorang agak nakal tapi aku ok jer laaa....ermmmm....

So many things that i want too share with you allss....n im feel really hepy n ok when start work with kak jie....

Boss i mmang tiptop laaa....so thats can make me feel comfortable as well....

N so many things that i learn about health n beautiful things**which is..i has so many changes like up withmy dress up,make up n so on.....

I hope one day i can be like my boss,n success like her.....

LOVE U SPA Q MEERA..

MIRZA,MEERA,QAMARINA N NIYAZ...love u jgak kak jie.....love so much......wtout your maybe i doesnt have nothing too change like now...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, 12 April 2012

akhirnya..aku add jugak

Omg...aku mmang takut nk add mamayani slpas mama n dia gduh..smua psal lisha...

Tapi smalam aku add then mmyani approve....

Sebaik laaa...b4 this aku tkut mma mrah...tp skrang aiu x nk kisah sbb yg gduh kn hnya dorang.....

So x de kne mgena ngan aku...

Ibu,ummi n cii nrul pun skong aku...so im just make it fun in my life...ok


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, 16 December 2011

UN RIDERS SHOP

TERBAIK
GEMPAK
GEGAR
 PELBAGAI JAKET YG ADA DI KEDAI KAMI


 ANTARA JENAMA YANG ADA DI UN RIDERS SHOP




 KAWASAN SHOP US
 MY BOSS N SHERIE MERLIS
PASTI MENGGIGIL LAH....HUHUHUU

my first day keje

ok ari ni aku just updates story yg lepas2...pda 6\12\2011..
first day aku keje than bg aku satu pkerjaan yg mudah,cuma aku kna bnyak learn more about motorcycle..
hhahaah..its very 2 me,bcoz b4 this aku x penah pun tau tntang moto tp sbgai pkerja,aku kne jgak belajar..
nk tau x??first time keje dh hang out dngan SHERIE MERLIS...
OMG...mmang dia sporting gila laaaa....siap treat aku Kinder rogers kot.....oooooooo
mmang baik n friendly gila laaa...huhuhuhu
Than pda hari esoknya plak ,FAUZIAH LATIF dtg kdai,gila cute n cntik gila laaa,simple pnyer artis,than x kerek laa...
anyway mmang aku hepy kot....
SYUKUR ALHAMDULILLAH.....

Saturday, 3 December 2011

FESTIVAL PELANCONGAN TARIAN 1 MALAYSIA

PAGI2 DH KENA BNGUN....PASTU MNDI THAN TRUS TNGGU BUS N TRUS KDTRAN MERDEKA...MMANG BEST GILAAAAAAAAAA........
video
tarian yg kat atas ni....selepas habis tarian 1 mlaysia....
tarian ni suka2 tuk goyang badan...
tapi ape2 pun mmang best.....

KAMI SEKELUARGA DI RESTORAN TEMPAT PAPA BEKERJA...

ARI NI MMANG PENAT DNGAN PELBGAI AKTIVITI...
LEPASTU NK DEKAT PKUL5.30,PAPA AJAK G SELAYANG,TMPAT PAPA BKERJA..
SBLUM MAGHRIB AKU N FAMILY SEMPAT BERGAMBAR...
HAHAHAH...MASUK AIR LAAA...
NAK TENGOK KAN!!!





















BEST SNGAT2....
ALWAYS HEPY WITH MY FAMILY

Thursday, 1 December 2011

Laksa Sarawak

tau x ari ni,wat pertama kali nya aku masak lksa srawak,yg ajar pun ckgu aku yg mmang pakar dlm mmasak..biarpun bau laksa tu mcm jamu,tp rase ttap sedaop....
anyway thanks sngat2 kat ckgu peggy coz maybe tnpa dia n kwan2 aku x kan mrasa pun ape tu yg dpnggil LAKSA SARAWAK..huhuhu
nk tngok pic laksa tu x?????jap ehh